OmnicomMediaGroup Omnicom Media Group
Design Praktikant til ENGAGE

Vi søger lige ny efter vores nye Design Praktikant. Du bliver en del af Omnicom Media Groups kreative hub, ENGAGE, hvor vi ud over digital produktion beskæftiger os med social content og en lang række andre typer af indholdsaktivering. I ENGAGE har vi særligt fokus på at skabe en sammenhængende kommunikation på tværs af alle kontaktpunkter i forbrugerrejsen.

 

Vi tilbyder

En praktikstilling hvor du vil komme i berøring med nogle af de største danske brands og blive en del af et dynamisk, udfordrende og socialt miljø. Det er en oplagt mulighed for at få afprøvet dine teoretiske kompetencer uden for studiet og prøve kræfter med en mulig kommende karriere på bureau.

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Design
  • Video-redigering
  • Animation

Vi har et stærkt, fagligt miljø, og du vil komme til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste folk. Stillingen er ulønnet, men vi tilbyder en fremragende kantineordning samt mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter med dine kollegaer.

Vi forestiller os at du:

  • Er studerende
  • Betragter dig selv som kreativ og befinder dig godt uden for boksen
  • Du skal være i stand til at arbejde på egen hånd såvel som at samarbejde med et team
  • Det er en fordel at du føler dig hjeme i photoshop og / eller illustrator
  • Kendskab til andre Adobepakken er en fordel

Erfaring er ikke et must, da vi sætter ligeså stor pris på talent og en lyst til udvikling. Vi tilpasser arbejdstiden og startdatoen til dit studies praktikform og –kontrakt.

Vil du være med?

Er du vores nye praktikant, ser vi frem til at høre fra dig snarest muligt. Upload venligst dit CV, en motiveret ansøgning, samt hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Claus Anders, Managing Director på +45 33771300   

Om ENGAGE
ENGAGE er en del af Omnicom Media Group og vi tæller godt 10 medarbejdere i vores team. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling. Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi godt 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner.

 

 
 

Send ansøgning ]   s [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Arbejdssted:
København Ø

[ ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Claus Andersen
Telefon: +45 33771300

Hjemmeside:
http://www.omnicommediagroup.dk