OmnicomMediaGroup OMD Denmark
Bliv praktikant på Danmarks mest prisvindende mediebureau

OMD Danmark søger praktikanter til vores kundeteam i Aarhus. Som praktikant får du indblik i arbejdet på et af Danmarks bedste mediebureauer, og du vil få mulighed for arbejde aktivt med og lære om marketing fra nogle af branchens skarpeste hjerner. Du vil komme i berøring med nogle af de største danske og internationale brands, og blive en del af et dynamisk, fagligt udfordrende og socialt miljø. Det er en oplagt mulighed for at få afprøvet dine teoretiske kompetencer uden for studiet, og prøve kræfter med en mulig kommende karriere på bureau.


Jobbet

Opgaverne som praktikant i kundeteamet vil favne bredt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med konsulenterne i OMD's rådgivningsfunktion, som omsætter kundebehov og potentialer til strategiske medieoplæg og eksekveringsplaner. I praktikperioden vil du få indsigt i medieplanlægning på tværs af alle mediegrupper. Du vil få indblik i mediers rolle, betydning og effekt i et bredt perspektiv.

Du vil blandt andet:

• Hjælpe dine kollegaer på bureauet med indsamling af data om forbrugere eller medier

• Omforme data til stærke indsigter, hvilket typiske formidles via præsentationer

• Bistå med at udarbejde medieoplæg og kampagneevalueringer

• Hjælpe med opsætning, kontrol og opfølgning på vores kunders kampagner

Vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform og -kontrakt, men vi vil gerne have, at du bliver i fire-fem måneder.

Stillingen som praktikant er ulønnet, men vi tilbyder gratis frokostordning og en masse handson erfaring. Nogle af branchens dygtigste kolleger vil give dig indblik i de grundlæggende kompetencer inden for medieplanlægning og kvalitetssikring, og du vil blive en del af det sociale liv på kontoret.


Din profil

Vi forestiller os, at du har stor lyst på livet og din karriere. Du stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser og leverer altid et gennemarbejdet produkt. I øvrigt er du:

• Godt i gang med en videregående uddannelse, f.eks. på AU eller EAAA.

• Du brænder for kommunikation, medier og marketing

• Du er engageret og har et højt personligt drive, samtidig med at du er udadvendt, initiativrig og velformuleret

• Du er struktureret, pligtopfyldende og leverer høj kvalitet hver gang

• Du har indgående kendskab til Microsoft Word, Excel og PowerPoint


Vil du være med?

Kan du se dig selv som vores nye praktikant, glæder vi os til at høre fra dig senest den 21. oktober. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikopholdet, og hvor længe opholdet kan vare. Vi indkalder til samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne opslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi har fundet den rette kandidat. Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Thomas Eskildsen på 20 36 92 34.


Om OMD Denmark

OMD rådgiver hver dag et stort udsnit af annoncører om media- og marketingproblemstillinger. Vores kundeportefølje strækker sig fra internationale megabrands til store og mellemstore, danske brands. Vi er Danmarks førende media- og marketingbureau, hvilket vi tilskriver vores dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er alle yderst ambitiøse mennesker, som brænder for at levere høj kvalitet og professionelle rådgivningsprodukter til vore kunder. Vi er en harmonisk arbejdsplads; vi arbejder i et stærkt fagligt og dynamisk miljø, hvor vi værdsætter at have det sjovt og hjælpe hinanden. Globalt er vi del af det førende, internationale OMD netværk

 
 

Send ansøgning ]   s [ Printvenlig version ]
Region:
Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:
21-10-2017

Arbejdssted:
Århus

[ ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Thomas Eskildsen
Telefon: +45 38145600

Hjemmeside:
http://www.omd.com/