OmnicomMediaGroup PHD Copenhagen
Bliv digital praktikant hos et af Danmarks mest prisvindende mediebureauer

PHD Copenhagen søger en praktikant til vores digitale afdeling. Som praktikant får du indblik i arbejdet på et af Danmarks mest nytænkende mediebureauer, og du vil få mulighed for arbejde aktivt med og lære om digital marketing fra nogle af branchens skarpeste. Du vil komme i berøring med nogle af de største danske brands og blive en del af et dynamisk, udfordrende og socialt miljø. Det er en oplagt mulighed for at få afprøvet dine teoretiske kompetencer uden for studiet og prøve kræfter med en mulig kommende karriere på bureau. Jobbet
Opgaverne som praktikant i en vil favne bredt. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med bureauets digitale campaignmanagers og digitale account managers, som omsætter kundebehov og potentialer til strategiske medieoplæg og eksekveringsplaner. Dine opgaver vil blandt andet dække over:

  • opsætning, optimering og rapportering af digitale kampagner
  • mindre analyseopgaver
  • diverse administrative opgaver

Vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform og –kontrakt, men ser gerne, at du bliver i fire-fem måneder.


Stillingen som praktikant er ulønnet, men vi tilbyder gratis frokostordning og en masse hands-on erfaring. Du vil få indblik i mediers rolle, betydning og effekt og komme til at arbejde med nogle af de største danske brands. Nogle af branchens dygtigste kolleger vil give dig indblik i de grundlæggende kompetencer inden for medieplanlægning og kvalitetssikring, og du vil blive en del af det sociale liv på kontoret. Stillingen som praktikant er ulønnet, men vi tilbyder gratis frokostordning og en masse hands-on erfaring, sjove kollegaer og smuk udsigt fra vores kontor ved langelinie. 


Din profil
Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse, for eksempel på CBS, KU eller RUC
  • brænder for digitale media og marketing
  • er engageret og har et højt personligt drive, samtidig med at du er udadvendt, initiativrig og velformuleret
  • har kendskab til Microsoft Word, Excel og PowerPoint


Vil du være med?
Kan du se sig selv som vores nye praktikant, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning og dit CV inden d. 6 August. Vi indkalder kandidater til samtale løbende og forbeholder os retten til at fjerne opslaget, når vi finder den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Claus Andersen på 33 77 13 00.


Om PHD Copenhagen
PHD består af 30 dedikerede medarbejdere, der brænder for at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Det har gjort os til et af Danmarks førende mediebureauer, og vi udvikler i dag prisvindende kreative, effektive og veldokumenterede medieløsninger for nogle af de største danske og internationale brands. Vi er en del af det verdensomspændende Omnicom Media Group-netværk, som er repræsenteret i over 80 lande. Vi er yderst ambitiøse og topprofessionelle samtidig med, at vi har det sjovt sammen og passer godt på hinanden. Hos os får du et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor dine kolleger er blandt branchens dygtigste.

 
 

Send ansøgning ]   s [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Praktikant

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Ansøgningsfrist:
06-08-2017

Arbejdssted:
København Ø

[ ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Claus Andersen
Telefon: +45 38771300
Mobil: +45 40258614

Hjemmeside:
http://www.phdmedia.com/denmark/.